Over Eurocable

Geachte bezoeker,

Welkom op de vernieuwde website van EUROCABLE HOLLAND B.V. Met gepaste trots presenteren wij een website die wij hebben samengesteld op basis van ons productaanbod en de gegevens die ons verstrekt zijn door diverse fabrikanten waarmee wij reeds jarenlang een intense en consequente samenwerking hebben.

Met deze nieuwe website trachten wij ons te profileren als een degelijk en betrouwbaar leverancier van een uitgebreid gamma van staaldraadkabels, touwwerk en hijstoebehoren. Iets wat wij sinds 1992 nastreven en wij kunnen vaststellen dat wij in deze periode een klantenkring hebben opgebouwd, van de kleinste verbruiker tot industriegiganten, in binnen- en buitenland en in de meest diverse sectoren

Wij hebben getracht ons uitgebreide produktaanbod zo aangenaam en overzichtelijk mogelijk aan u voor te stellen en ruim te voorzien van alle relevante tekst- en cijfergegevens. Ondanks dat en omdat ons assortiment regelmatig uitgebreid wordt met nieuwe producten kunnen wij nooit echt volldig zijn. Mocht u op deze site dus niet kunnen vinden wat u zoekt verzoeken wij u telefonisch of per mail contact met ons op te nemen.

Wij hopen tenslotte, dat u als bestaande klant of potentiƫle nieuwe relatie, met deze website de informatie kunt vinden waarnaar u op zoek bent. Indien u niet kunt vinden wat u zoekt of meer informatie wenst verzoeken wij u kontakt met ons op te nemen. Indien u dat wenst kunnen wij u tijdens een persoonlijk gesprek of bezoek van verdere informatie of een technisch advies voorzien.

Graag hoop ik u binnenkort persoonlijk te ontmoeten.

Rob Knol

Directeur